top of page

Mali Müşavirimi Nasıl Seçmeliyim ?

Güncelleme tarihi: 3 Eki 2018




Mali müşavir yalnızca vergilerinizi hesaplamak ile yetinmemeli. Sizi doğru yönlendirmeli daha uygun maliyetle işinize en uygun tercihi yapmanıza yardımcı olmalıdır. 


Vergi Planlaması: Gelecekte vergi yükünüzün nasıl olacağını görebilmelisiniz. Muhasebecinizin size her dönem bilanço ve gelir tablonuzu sunması ve veriler üzerinden en azından bir toplantı yapabilmeniz çok faydalı olacaktır. 


Teknolojik Bilgi: Bilgi teknolojisi her geçen gün ilerliyor ve küçük işletmeler bulut tabanlı uygulamalar sayesinde büyük işletmelerin aldığı hizmetlere daha az ücret karşılığında ulaşabiliyorlar. Seçeceğiniz muhasebeci işlevsel ve uygun fiyatlı teknolojiler konusunda bilgili olmalı ve işine tatbik edebilmeli. 

Firmamız teknolojiyi yakından takip ederek size en uygun sistemi kuracaktır. Cep telefonunuzdan dahi e fatura kesebileceğiniz muhasebe programlarıyla işinizi kolaylaştırabilir, bulut santraller ile pahalı yatırımlar yapmadan müşterilerinizle prestijli bir iletişim kanalı sunabilirsiniz.


Ekip çalışması: Bir muhasebeci ile değil ekip halinde çalışan Mali Müşavirleri tercih etmeniz önemlidir. Ekipçe çalışan mali müşavirlik firmalarının bilgi ve iş paylaşımı ile size daha verimli bir hizmet sunacağından emin olabilirsiniz. İşleri takip edecek bir ekibin size kesintisiz bir hizmet sunması gerekmektedir. Ayrıca bu ekibin mesleki yeterliliğe sahip olması oldukça önemlidir. Arıcı Mali Müşavirlik 4 mali müşaviri 2 avukatı ve asistanlarıyla size kesintisiz hizmet sunmaya hazır.


Networking: Muhasebeciniz aynı zamanda size tavsiye edebileceği iş ortakları ile işlerinizi kolaylaştırabilmelidir. Avukat, Sigorta şirketi, Teknoloji tedarikçileri, İş güvenliği firması gibi iş ortaklarımızdan destek alabilirsiniz. örneğin evinizden yönettiğiniz bir iş kuracaksınız ve şirket merkezi olarak daha prestijli bir yere ihtiyacınız var. Arıcı mali müşavirlik size Hazır ofis, Sanal ofis konusunda da destek olacaktır. e ticaret ile ilgileniyorsunuz ve ürünleri nerede depolayacağınızı, nasıl kargolayacağınızı düşünüyorsanız bunun için çalışan lojistik firmaları ile sizi tanıştırabiliriz.


Referanslar: Mali müşavirinizin referansları daha güncel olmasını sağlayacaktır. Firmamız 120'nin üzerinde şirkete danışmanlık yapmaktadır. 


Şimdi arayın 0 216 599 00 10 veya yazın destek@malimusavir.cc

121 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page